lördag 18 juni 2011

Gino med ingefära - ljuvligt gott

.....varm frukt med täcke av vit choklad, rörsocker, riven ingefära och kokos


jordgubbar, banan, kiwi eller annan frukt som du längtar efter - toppingen räcker till ca 3 personer

100 g vit choklad - finhackad
1/2 dl rörsocker
1 dl kokos
ca 3 cm fint riven ingefära
 värm ugnen till 200 grader grill

Skiva frukt och lägg i ugnssäker form eller portionsformar

Rör ihop chokladhacket, rörsocker, kokos och ingefära och strö över frukten

Gratinera i mitten av ugnen 1 - 2 min eller tills chokladen smält och fått vacker färg, gärna med öppen ugnslucka och ha koll!!

Servera med vaniljglass och njuuuut

förgyll livet och låt alla dina sinnen
få ta del av livets välbehag och rikedom
i sinnets njutning vi gåvan har att känna
det som livet ger vår mening stor

njut, smaka, älska livets själv och alla gåvor
som du har och får med hjärtats kraft
att ta emot det sköna som nu finns i
vår tid av överflöd av kärlek stor

kom med mig här och nu i kärleksdans vi
njuter livet själv i magiskt sken vi ser och är
den njutningen som var ämnad till att hitta
nyckeln till den port som nu ska öppnas

i kärlek stor jag dig alltet ger en smekning lätt
att väcka allt som sovit stilla i tusen år av evighet
i vindens bris en viskning hörs kom med mig
vi kärlek är igen i tidens början här och nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar