fredag 11 mars 2011

Börja förändra......

Är du lycklig? Lever du ett harmoniskt, kärleksfullt liv där du ger dig själv den tid du behöver? Hur ser du på din omgivning, familj, realtioner, vår natur, djur och hela vår värld? Är du nöjd med vad du ser? Finns det något du kan förändra och vad kan du isåfall göra?

Våga drömma lite oftare och skriv, måla, gör collage av dina drömmar. Även om de kan kännas orealistiska kan denna dröm ändå få dig att börja dina steg mot något som får dig att känna passion och glädje. Börja med små steg och snart har du kommit mycket längre än vad du trodde var möjligt innan du startade.

Har du någon i din närhet som bekräftar den du är eller försöker de istället att få dig att fortsätta på den bana där du befinner då de känner oro för de förändringar det kan innebära för dem? För många är det självklart att ta nya steg och pröva nya vägar, de har stöd från sin omgivning och känner sig bekräftade och sedda. Andra gör det iallafall drivna av en inre övertygelse att hitta sin väg oavsett hur deras omgivning ser ut.

Vem är du och hur kan du göra för att komma vidare? Se över din omgivning, relationer och annat, vad och vilka ger dig energi och vad tar energi från dig? Lyssna inåt, vilka tankar låter du påverka dig, de som ger eller tar energi? Vilken energi ger du din kropp, är det den energi du behöver? Mår du bra i kropp och själ?
Våra kroppar behöver rörelse för att fungera allra bäst. Tycker din kropp att den får vad den behöver? Eller kanske får den för mycket? Leta upp de rörelser som du tycker är roligt och börja där. Promenader, dans, simma, rida, karate, yoga, själv eller i grupp allt efter vad som passar just dig bäst.

Behöver du stöttning i din förändring leta upp någon som ser just dig och stöttar i din förändringsresa.

Börja idag, önska fram dina mål och ta ditt första steg till förändring nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar