lördag 14 maj 2011

Magiska ögonblick

En tid med magiska ögonblick sker nu. Så många möten och nya insikter strömmar fram i flödet och var uppmärksam på vad som sker i och runt omkring dig nu. Det kan hända många mirakel nu. Fantastiska människor, möten och upptäckter väntar den som ser och känner kraften i denna tid där allt är möjligt. Hoppets stjärna lyser med sitt klara sken och lyser upp den värld av tvivel som har funnits. I dess mörka vrår nu ljuset börjar skina och snart ska skuggor skingras då gåvan vi givit att ändra denna tid.

Av sorger blir det inga av kraft du kärlek ger. Den dag nu är för det som komma i dagens rytm vi skapar liv ett stjärnfall och vi ser allt vackert i vår tid av stjärnljus stoftet sprids av kärlek god i denna tid då allt är möjligt för den som ser och känner kraften. Kärlek god, visdom stor och skönhetens röst ska klinga igen. Det vackra goda och medkänslan föds i var man och kvinna på vår jord. I stoftets kärleksglans du kärlek ser och ger till alla och envar som ser din kraft och kärlek stor en ängel på vår jord.

Du ser om du vill se och känner denna kraft i denna stund du allt nu har att skapa det som skapas ska i denna tid av kärleksljus. Kom ta min hand låt dig fyllas av skrattet, glädjen och dansen i vår kärlekssång till detta liv i tidens rymd av kärleksljus. En blomsterkrans jag ger dig nu, en diamant så klar och ren med styrkan att betvinga allt som nu ska bort vi sätter på din hand. Ett stoft av guld förgyller allt du är och allt du ser blir rent och klart som guld det renaste du är. De vacka ädelstenarna kring din hals ger dig skönhet, renhet och kärlek stor. En kärleksgudinna du är med visdom stor.

I din hand den vackraste blomman ren och vit och oskuldsfull du klarhet ger och ser och känner kraften. I denna tidens rytm där allt är möjligt vi kärlek godhet ger till dig att skapa det som skapas ska i denna tid i överflöd. Kom sjung och skratta här med oss med pärlor i ditt hår vi glädjen ger att skapa det som ses och det som kraften ger. Musikens kraft är stor och förs med vågor över jorden och alla hör dess kärlekssång till denna tid i kärlek stor. Med visdom stor du nu ska sjunga denna kärlekssång som kan rena allt som varit i denna tid av kärleksljus vi dig nu denna gåva ger. Med kärlek stor och godhet ren att skapa det som nu ska ses och att kunna känna denna kraft i denna rymd av stjärneljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar