torsdag 11 juli 2013

What's next

Allt är stilla, hela naturen håller andan, väntar, ljudlöst på att någonting ska hända. Vad är möjligt, vilka krafter skall nu vakna? Är det dags för rosens barn att vakna ur törnrosesömnen? Kommer prinsens kyss att väcka den sovande prinsessan eller vad behövs denna gång för att hon ska vakna?

En dröm har drömts, en illusion har förlorat sitt grepp och äntligen kan livet skapas av livet själv. Det finns ingen verklighet utan allt är en illusion. Inget är verkligt och ingenting är sant. Livets gåva är att skapa sig själv och att väva silkestrådar i den väv som vi alla tillhör. Denna silkesväv är mjuk, följsam och livgivande skimrar den i regnbågens alla färger, den är skör men samtidigt omöjlig att kapa. Denna väv där allas livstrådar vävs samman, är vår brygga till vår kärlek och vår nya tid där ljuset råder.

Nu i denna tid du vaknar och känner tidens kraft. En kyss av prinsen du redan haft och nu du ser tiden med hjärtats öga. Allt är möjligt när du vänder blicken åter mot det som varit och som förblir. Tiden står stilla och väntar på din röst. Ett kärleksbarn av denna tid, du ljuset ser och strålar nu. Vi dig nu släpper fri och öppnar portens sanna kraft där allt är möjligt för dem som ser. Följ ditt hjärta och vi visar vägen. 

Skönheten stor nu åter vandrar på vår jord. Du kärleksbarn av denna tid vi ger dig röstens stämma och ordets kraft att förvandla det som ändras ska. Vishetens sten du nu håller i din hand. Lyssna och vi ger dig orden som i sångens harmoni skall öppna upp för kärleken.

Vi ger dig alltet och mer därtill
Kärleksljus




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar