måndag 25 oktober 2010

måndag morgon

Hur börjar du din vecka?

själv har jag alltid gillat måndagar....ny vecka nya möjligheter och massor med tid. Vilka är planerna för denna vecka? Finns det tid för avkoppling, lek och glädje, passion och kärlek?
Många är de som stressar veckan lång med jobb, hämtning/lämning av barn, mat, handla, städa och allt annat som hör vardagen till.

Är du glad och nöjd med hur ditt liv ser ut just nu? Eller känner du att du fastnat i ett ekorrhjul och inte ser hur du ska ta dig ur? Är vardagens stress och press för mycket för dig med relationer eller jobb som tar kraft och energi istället för att ge energi.

Hur ska du komma ur detta och vidare med ditt liv där du känner att du lever? Det är bara du själv som vet vad du behöver just nu. Ta en liten stund för eftertanke...hur känns det inom dig?

Vad önskar du av livet just nu i detta ögonblick? Om du bara kunde stanna tiden här och nu och du har alla möjligheter till att göra vad du vill, vad skulle du göra just nu? Smått som stort......

Gå in i drömmarnas land, låt dig föras fram till vad du behöver just nu. Se dig själv där omgiven av det du har behov av och fyll dina tanker med detta och låt dina känslor följa med.

Vad kan du börja med att förändra i din vardag för att komma närmare din dröm? Se möjligheterna till förändring och påbörja det liv som är ditt, baserat på dina önskningar och ditt välbefinnande. Det finns bara en av DIG och det är DU.... och det är bara du själv som kan se till att du får det just du behöver här och nu. Ta vara på den tid du har.

Se varje ögonblick som en möjlighet till förändring :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar